Ex-Manowar-kitaristi haukkui bändin pystyyn, pahoitteli myöhemmin kommenttejaan – ”Ei ole minun tapaistani…”

Steve Johnston /Shutterstock /All Over Press

Ross The Boss sanoi nyky-Manowarin olevan "keskinkertainen kasa paskaa", jonka viimeisimmät julkaisut ovat "kammottavia".

Sankarihevibändi Manowarin alkuperäiskitaristi Ross ”The Boss” Friedman oli hiljattain Waste Some Time With Jason Greenin haastateltavana (video artikkelin lopussa) ja puheeksi nousi luonnollisestikin yhtye, jossa Ross The Boss vaikutti vuosina 1980–1989. Kitaristilla ei juurikaan ollut entisestä bändistään eikä varsinkaan sen basistista Joey DeMaiosta kovin hyvää ja kaunista sanottavaa.

”Kun bändi kasvaa isoksi ja rahaa alkaa tulla, ahneus ja pahuus nostavat päätään. Tyyppi, jonka luulin olevan partnerini, ei ollutkaan sitä vaan halusi minut pihalle. Hän sanoi, että minun pitää lähteä. Ihan totta? Miksi? Jaamme kaiken puoliksi. Miksi minun pitää lähteä? Mikset itse lähde? Se koko homma oli ihan… Hänen temppuilunsa ja paskamaisuutensa oli niin älytöntä, että olin kurkkuani myöten täynnä sitä. Kun niin käy, sinun on vain pakko lähteä, koska et enää kestä sitä”, Friedman toteaa.

”En halunnut tapella hänen kanssaan, koska olisin varmaan tappanut hänet. Hän on yksi vitun hylkiö, ei sellaisen kanssa voi elää. Sydämeni ei enää kestänyt sitä, koska en siedä pahaa. Tiedän, että kaikki eivät halua sitä kuulla, mutta näin on paljon parempi.”

Friedman ei siltikään täysin sulje pois mahdollisuutta vielä joskus nousta lavalle bändin kanssa, vaikka pitääkin sitä hyvin, hyvin epätodennäköisenä.

”Jos se vaan tehdään taloudellisesti oikein. Mutta [Joey] on sellainen limanuljaksa, ettei se käy hänelle. En koskaan sano ei, koska mistä sitä koskaan tietää. Mutta kutsuin häntä juuri limanuljaskaksi, joten… Hän on tyytyväinen siihen, että Manowar on nyt keskinkertainen kasa paskaa. Se, mitä he tänä päivänä julkaisevat, on aivan kammottavaa”, Friedman lataa.

Pian sen jälkeen, kun haastattelu tuli julki, Ross The Boss lähestyi Blabbermouthia ja julkaisi sivuston kautta anteeksipyynnön, jossa tämä pahoittelee kommenttejaan.

”Haluan pyytää anteeksi Manowarilta, faneilta ja Joeylta loukkauksiani. Ne jotka minut tuntevat, tietävät, että ei ole minun tapaistani sanoa tuollaisia asioita. Rikoin omaa sääntöäni. Toistan, olen todella pahoillani”, Ross The Boss kommentoi nöyränä.