Facebookin perustajan Nickelback-vitsi oli liikaa Avril Lavignelle – ”Todella mautonta”

23.12.2016 13:32

Kuten aiemmin tällä viikolla kerroimme, Facebookin perustaja ja toimitusjohtaja Mark Zuckerberg esitteli kotiinsa asennettua tekoälyä, joka osaa muun muassa soittaa Zuckerbergin toivomaa musiikkia.

Zuckerberg julkaisi myös Facebook-sivuillaan humoristisen videon, jolla hän esittelee ohjelmoimaansa tekoälyä Jarvista (nimi tulee tietysti Iron Man -sarjakuvista ja elokuvista). Videolla Zuckerberg pyytää Jarvista soittamaan ”jotain hyvää Nickelbackia”, johon Morgan Freemanin ääninäyttelemä Jarvis vastaa, ettei tämä ole mahdollista, sillä ”ei ole olemassa hyvää Nickelbackia”.

Kevyeksi vitsailuksi tarkoitettu kohtaus sai kuitenkin muun muassa Nickelback-nokkamiehen Chad Kroegerin ex-vaimon älähtämään. Avril Lavigne julkaisi Twitterissä Zuckerbergille tarkoitetun viestin, jossa tämä sanoo miehen yllyttävän kiusaajia.

– Saat olla musiikista mitä mieltä haluat, mutta on todella mautonta irvailla Nickelbackille. Sinun asemassasi kannattaisi hieman miettiä ja ottaa vastuuta omista sanomisista, varsinkin kun katsoo, mitä maailmalla juuri nyt tapahtuu, Lavigne kritisoi.

Lavigne lisää viestinsä loppuun hashtageja, jotka suomennettuna kuuluvat ”vanha vitsi” ja ”Nickelback on myynyt yli 50 miljoonaa levyä”.

Lisää luettavaa