Faith No More julkaisi päivitetyn kiertueohjelmansa – Suomen-keikan kohtalo epäselvä

Jimmy Hubbard

Faith No Moren oli määrä saapua tähdittämään tämän kesän Tuska Open Airia, mutta eipä nyt sellaista riemua sitten saatukaan. Tarkemmin ottaen yhtyeen oli määrä kiertää pitkin Eurooppaa koko kesän, mutta rundi jouduttiin pandemian vuoksi siirtämään ensi vuoteen. Onneksi nyt ei kokonaan peruuntunut tämä rupeama.

Nyt yhtye julkaisi sosiaalisen median kanavissaan uusia päivämääriä siirretyille keikoille. Orkesterin Euroopan-kiertue alkaa tuplakeikalla Brittien Manchesterissa 9.–10.6.2021, ja rundin viimeinen keikka nähdään Sveitsin Zürichissä 7.7.2021. Kaikkiaan bändillä on varmistettuna nyt 11 keikkaa vanhalla mantereella.

Tuska-keikan korvaajasta ei ole kuitenkaan mitään mainintaa. Bändin ainoa varmistunut keikka Pohjoismaissa soitetaan tällä tietoa Oslossa 25.6.2021. Tämä ei tietenkään vielä tarkoita, etteikö yhtyettä täällä nähdä, sillä Tuska ei ole toistaiseksi hiiskunut mitään ensi vuoden suunnitelmistaan. Toivotaan, että asiaan saadaan pian muutos ja Faith No More pysyy festivaalin ohjelmassa ensi vuonnakin. Katso orkesterin päivitys alapuolelta: