Fani mursi nenänsä Pearl Jamin ja Arcade Firen käsittelyssä

20.1.2014 20:58

Pearl Jam ja Arcade Fire ovat parhaillaan esiintymässä Australiassa ja Uudessa-Seelannissa, osana kiertävää Big Day Out -festivaalia. Vapaa-ajallakin on sattunut ja tapahtunut, ainakin australialaisfani Sherif Hassanin kertomuksen mukaan.

– Arcade Firen Win Butler ja Pearl Jamin Jeff Ament kutsuivat minut pelaamaan koripalloa Aucklandissa, Hassan aloittaa tarinansa Triple J -radioaseman haastattelussa.

Hassanin mukaan muusikoiden kanssa pelaaminen oli ”hieman haastavaa”. Butler kuulemma sai raivonpuuskia ja paiskoi lopulta palloa minne sattuu. ”Aggressiiviseksi” haastattelussa kuvailtu Ament puolestaan onnistui jopa murtamaan fanin nenän vakavaksi menneen pelin tuoksinassa, mutta Hassan ei kuitenkaan lopulta kerro nenän murtumisen yksityiskohtia. Hän kuitenkin huomauttaa ”ryhtyneensä puolustamaan aivan tosissaan pelin jälkipuoliskolla”.

Sherif Hassan kuitenkin jatkaa aiheesta Triple J:n haastattelussa ja sanoo ”nenän murtumisen olleen ehdottomasti sen arvoista”. Mies viittaa muun muassa siihen, että Ament pahoitteli tapausta jälkikäteen vuolaasti ja lahjoitti Hassanille sekä hänen ystävilleen backstagepassit Aucklandin-keikalle.

Lisää luettavaa