Fanien spekulaatiot osoittautuivat oikeaksi: Hollywood Undead tiedottaa jäsenen eroamisesta uuden levyn julkaisun kynnyksellä

Yhtä laulajaa köyhempi Hollywood Undead saapuu alkuvuodesta Suomeen keikalle.
11.10.2017 12:21

Jenkkiläinen rap rock -ryhmä Hollywood Undead aiheutti hämmennystä fanien keskuudessa julkaistuaan promokuvia sekä tulevan levynsä ensimmäisen singlen. Tarkkasilmäiset huomasivat nimittäin laulaja-perkussionisti Matty ”Da Kurlzz” Busekin loistavan poissaolollaan ja niin alkoi huhumylly pyöriä. Nyt yhtye on vahvistanut Alternative Pressille, että Da Kurlzzin ja muun ryhmän tiet ovat virallisesti eronneet.

”Matty ja Hollywood Undead ovat päättäneet erosta sulassa sovussa. Matty haluaa keskittää huomionsa muihin kiinnostuksen kohteisiinsa ja haluamme tukea häntä päätöksessään. Toivotamme hänelle kaikkea hyvää jatkossa”, yhtye tiedottaa.

Matty liittyi Hollywood Undeadiin perustamisvuonna 2005, kun bändi kasvoi duosta yhtyeeksi. Eroamisuutinen tulee sikäli mielenkiintoiseen aikaan, että yhtye julkaisee uuden pitkäsoittonsa Five vain parin viikon kuluttua, 27. lokakuuta. Vielä ei ole tiedossa, aikooko yhtye hankkia täysipäiväisen korvaajan Mattylle, mutta keikkasuunnitelmiin kokoonpanomuutos ei ilmeisesti vaikuta. Yhtye konsertoi Tampereen Pakkahuoneella 26. helmikuuta ja Helsingin Jäähallin Black Box -tilassa 27. helmikuuta.

Lisää luettavaa