Festarit iskevät takaisin: Ranskan Hellfest julkisti todellisen monsterikattauksen – 350 bändiä!

Hellfest-tunnelmaa vuonna 2019.
Julien Reynaud / APS-Medias / ABACAPRESS / ddp images / AOP

Tapahtumapuolella on tunnetusti ollut viime vuosina harvinaisen niukkaa, kurjaa ja kuivaa. Vaan mikäli koronatilanne paranee suunnitelmien mukaan, vuonna 2022 otetaan menetetty aika takaisin ja isketään todella isot tykit rintamalle. Tällaista voi päätellä esimerkiksi Ranskan Hellfestin juuri julkistetusta kattauksesta, joka on niin massiivinen paketti, että oksat pois.

Keitä siellä sitten soittaa? Osuvampi kysymys varmaan olisi, että keitä siellä ei soita. Pääesiintyjiä ovat vaatimattomasti Metallica, Guns N’ Roses, Faith No More, Avenged Sevenfold, Scorpions ja Deftones, ja näiden alapuolella esiintyjälistoilla komeilee sellaisia nimiä kuin Judas Priest, Sabaton, Megadeth, Alice Cooper, Korn, Deep Purple, Whitesnake ja Suomen oma Nightwish. Kaikkiaan festivaali julkisti vaatimattomat 350 bändiä.

Melkoista! Tässä alkaakin odottaa kiinnostuneena, mitä kaikkea Suomen päässä keksitään koronan jälkeisen ajan varalle. Patoutunutta kysyntää on täälläkin sellaiset määrät, että perustellusti voi odottaa kunnon bileitä kesälle 2022.