Festivaalikesä 2021 kuumenee: Oulun festariylpeys Qstock julkisti 11 uutta esiintyjää

Sanni Pohjalainen

Jälleen kantautuu festarikentältä uusia kuulumisia. Myös Oulun virkeä Qstock tähyää jo toiveikkaana ensi kesään, ja sitä silmällä pitäen julkistetaan 11 uutta kiinnitystä. Kaikki nämä ovat kotimaista osastoa – kansainvälisten tähtien saaminen tässä maailmantilanteessa lienee hankalahkoa.

Qstockissa esiintyvät Amorphis, Behm, Elastinen, Erika Vikman, Erin, Gasellit, Kolmas Nainen, Maustetytöt, Samuli Putro, Teflon Brothers ja William. Tarjontaa on siis sekä nuoremmalle että varttuneemmalle väelle, aina hiphopista metalliin ja perinteiseen suomirockiin. Hyvä!

Festivaalin aiemmin julkistettuja esiintyjiä ovat Nightwish, JVG, Sanni, Battle Beast sekä Briteistä vielä The Darkness. Uusia kiinnityksiä on tulossa julki alkuvuodesta.

”Olemme kiitollisia ja otettuja siitä, että tämän vuoden festivaalin peruunnuttua suurin osa asiakkaista päätti säilyttää lippunsa ensi vuoteen. Tällä on meille suuri merkitys. Tämänhetkisestä tilanteesta huolimatta festivaalialan toimijoiden keskuudessa tuntuu vallitsevan positiivinen odotus ensi kesän suhteen. Tilannetta seuraten rakennamme ensi kesän festivaalista parasta Qstockia koskaan”, festivaalijohtaja Mikko Forstén kirjoittaa tiedotteessa.

Qstockin kaikki lipputyypit ovat myynnissä Ticketmasterissa. Normiliput maksavat 84–131 euroa. Qstock juhlitaan 30.–31. heinäkuuta.