Filatelistit huomio: Royal Mail juhlistaa Queen-yhtyettä postimerkkisarjalla

Koko sarjaan kuuluu 13 erilaista merkkiä.
23.6.2020 08:52

Ison-Britannian postilaitos Royal Mail julkaisee erityisen postimerkkisarjan, jonka teemana on Queen-yhtye. Sarjaan kuuluu 13 erilaista merkkiä, jotka koostuvat levyjen kansitaiteista sekä eri kiertueilta napatuista keikkakuvista. Sarjan kruunaa koko bändin yhteispotretti, joka on kuvattu yhtyeen ensimmäisissä studiopromosessioissa.

”On vaikea pukea sanoiksi, mitä tunnen, kun katson näitä kauniita merkkejä. Kun me neljä pikkuvanhaa poikaa lähdimme tällä matkalle 50 vuotta sitten, omistimm elämämme sille, että saamme mahdottoman unelmamme toteen. Joskus on todella outoa herätä ja havahtua, mihin asemaan olemme nousseet – meistä on tullut kansallinen instituutio! Eikä mikään ole siitä yhtä selvä osoitus kuin tämä Royal Mailin uskomaton kunnianosoitus”, kitaristi Brian May toteaa hämmentyneenä.

Postimerkit tulevat myyntiin 9. heinäkuuta ja hintaa peruspaketille tulee 17,68 euroa plus toimituskulut. Merkkejä voi ennakkotilata Royal Mailin verkkokaupasta.

Royal Mail on aiemmin julkaissut vastaavat postimerkkisarjat muun muassa Pink Floydilta, David Bowielta sekä Elton Johnilta.

Lisää luettavaa