In Flames, Therapy? ja Doom Unit tulossa

25.1.2011 11:31

Göteborgilainen In Flames on saanut kesäkuussa ilmestyvän uuden albuminsa nauhoitukset päätökseen. Roberto Laghin kanssa nauhoitettu pitkäsoitto on nyt miksausvaiheessa. Kiekon työnimi on Sounds Of A Playground Fading.
 
– Olemme todella tyytyväisiä tähän mennessä miksattuun materiaaliin, yhtye ilmoittaa.

Myös irlantilainen Therapy? on uuden levyn työstämisen loppusuoralla. Basisti Michael McKeeganin studiopäivitys löytyy täältä.

Tamperelainen Doom Unit on puolestaan studiossa työstämässä Cross The Line -debyytin seuraajaa.

Toistaiseksi nimeämätön albumi valmistuu Happoradiosta tutun AH Haapasalon luotsaamana Rec Room -studiolla Porissa sekä Popstudiolla Helsingissä. Haapasalo toimi tuottajana myös Doom Unitin ensimmäisellä levyllä. Myöhemmin keväällä ilmesytvää levyä ennakoiva single saapuu helmikuun puolivälin tietämillä.

– Stressitaso on älytön ja luominen yhtä tuskaa. Joka toinen minuutti sitä miettii, että nämä biisit ovat ihan perseestä ja sitten taas vituttaa enemmän kuin koskaan ennen! Muuten homma sujuu mallikkaasti ja tunnelma on välillä jopa siedettävä. Studiolla ollaan pääasiassa juopoteltu ja katsottu Clint Eastwoodin Köysi kiristyy -elokuvaa, laulajakitaristi

Lisää luettavaa