Floor Jansen juuri debyyttialbuminsa julkaisseesta Northwardista: ”Älkää ajatelko tätä bändinä”

21.10.2018 23:40

Nightwish-solisti Floor Jansenin ja Pagans Mind -kitaristi Jørn Viggo Lofstadin luotsaama Northward julkaisi debyyttialbuminsa 19. päivä lokakuuta, mutta projektia ei silti pidä luuleman varsinaiseksi yhtyeeksi. Jansen selvensi ”yhtyeen” koostumusta ja käyttötarkoitusta The Unchained Rock Show’lle.

”Älkää ajatelko tätä bändinä. Se on Jørn Viggo ja minä, jotka aloitimme tämän projektin”, Jansen sanoo. ”Se ei ole bändi vaan sopiviksi katsomiemme muusikoiden, jotka tarjosivat parastaan ja intohimoaan tehdylle albumille, kokoontuminen.”

Jansen ei myöskään näe keikkailua projektin puitteissa kovinkaan todennäköisenä. ”Olen palaamassa tien päälle Nightwishin kanssa, joten kun se on ohi, teemme uuden Nightwish-albumin”, laulaja toteaa. ”Olen lisäksi nuoren lapsen äiti. Siinä yhdistelmässä on jo tarpeeksi. Mielestäni tämä projekti ansaitsee kaiken saamansa rakkauden ja huomion, mutta livehommat ovat kokonaan toinen juttu tehdä kunnolla. Se on aivan oma maailmansa, enkä näe omaavani tarpeeksi aikaa sen järjestämiseksi.”

Voit kuunnella haastattelun kokonaisuudessaan alta.

Lisää luettavaa