Floor Jansen ylistää Tuomas Holopaisen taitoja biisinikkarina – ”On erittäin mukavaa olla bändissä Tuomaksen kaltaisen maestron kanssa”

26.3.2023 18:40

Nightwishin Floor Jansen julkaisi perjantaina ensimmäisen sooloalbuminsa My Paragonin. Laulaja jutusteli uutuudesta FaceCulturen tuoreessa haastattelussa, jossa yhdeksi aiheista nousi levyn teko ja laulunkirjoittaminen ylipäätään.

Jansen sanoo tunteneensa epävarmuutta omista taidoistaan biisinikkarina koska on työskennellyt viime vuodet Tuomas Holopaisen rinnalla.

”Tunsin hieman epävarmuutta omien laulunkirjoitustaitojeni suhteen”, Jansen sanoo. ”On erittäin mukavaa olla bändissä Tuomaksen kaltaisen maestron kanssa, mutta se tarkoittaa myös sitä, että taso on vedetty todella, todella korkealle. Tunnen syvää kunnioitusta hänen taitojaan kohtaan, ja tunsin oloni hänen rinnallaan… juu. Kehtasin juuri ja juuri esitellä omia ideoitani koska ne olivat niin yksinkertaisia, mutta jos aion tehdä jotain yksinkertaisempaa [Nightwishiin verrattuna] se on itse asiassa vain hyvä juttu. Joten, kyse on siitä mikä on hyvää? Minun täytyi paneutua siihen.”

Jansen julkaisi levynsä viimehetken singlepoimintana sen nimikkokappaleen. Voit käydä tutustumassa siihen tarkemmin täällä.

Lisää luettavaa