Flow julkisti kovan luokan esiintyjiä: Nick Cave and the Bad Seeds, Gorillaz ja pitkä rivi muita

18.11.2021 11:00

Taas tulee suuren mittakaavan festarijulkistuksia! Flow Festival virittelee ensi kesän kattaustaan, ja tapahtuma esittelee nyt ilahduttavia kiinnityksiä niin suuresta maailmasta kuin koto-Suomestakin. Hyvältä näyttää tilanne ensi kesän festarin suhteen.

Pääesiintyjäpuolella Flow’ssa nähdään Damon Albarnin johtama Gorillaz sekä vuonna 2013 Suvilahdessa konsertoinut Nick Cave and the Bad Seeds. Gorillazin kiertueryhmän mainostetaan olevan yksi suurimmista, mitä Flow’ssa on nähty. Muita suuren maailman staroja ovat Michael Kiwanuka, Sigrid, DJ Koze, Fred Again, Princess Nokia, Little Simz, Pa Salieu, Bikini Kill, King Gizzard & Lizard Wizard sekä Fontaines D.C.

Kotimaan kamaralta tapahtumaan on kiinnitetty sellaisia esiintyjiä kuin William, Sexmane, Erika Vikman, Jesse Markin, Yeboyah, Hassan Maikal ja Linda Fredriksson. Lisää artisteja julkistetaan ensi vuoden puolella.

Flow’n kolmen päivän liput ovat myynnissä Ticketmasterissa ja Tiketissä. Peruutusvuosilta 2020 ja 2021 säästetyt liput käyvät sellaisenaan ensi vuoden tapahtumaan. Flow Festival järjestetään Helsingin Suvilahdessa 12.–14.8.2022.

Lisää luettavaa