Flow julkisti uusia esiintyjiä: poptähti Lorde saapuu ensi kertaa Suomeen, Pusha T, Christine and the Queens…

2.3.2023 11:44

Naseva Flow-tekninen tiedoksianto olisi tähän hätään tarjolla. Helsingin Suvilahden musiikkijuhla kertoo, että tapahtumaan on varmistunut jälleen useita esiintyjiä, ja aika kovia nimiä on tarjolla. Siispä kuulolle!

Uusiseelantilainen superstara Lorde nimittäin saapuu elokuussa ensimmäiselle Suomen-keikalleen. Lorde nousi tähteyteen vuonna 2013 Royals-hitillään, ja samana vuonna ilmestynyt Pure Heroine -albumi otettiin avosylin vastaan musiikkimediassa. Kakkoslevy Melodrama (2017) oli vielä isompi arvostelumenestys, ja Lorden viimeisin levy Solar Power tuli julki vuonna 2021. Onhan se jo aikakin saada moinen lahjakkuus tänne päin maailmaa!

Muita uusia ulkomaisia esiintyjiä ovat ranskalainen laulaja, lauluntekijä ja koreografi Christine and the Queens, hiphopin suuri nimi Pusha T sekä lontoolainen hardcore-ryhmä High Vis. Kotimaisia lisäyksiä ovat Pehmoaino, Kube, Melo, Sofa ja Ne Galaktiset. Aiemmin tapahtumaan ovat varmistuneet esimerkiksi Blur, Wizkid, FKA twigs, Tove Lo, Devo, Caroline Polachek, Suede ja Moderat. Flow’n pääsyliput ovat myynnissä Ticketmasterissa ja Tiketissä, hintaa lipuilla on 119–225 euroa. Festivaali juhlitaan 11.–13. elokuuta.

Lisää luettavaa