Flow julkisti uusia uusia esiintyjiä: Jamie XX, Jarvis Cockerin uusi yhtye ja pitkä rivi muita

16.3.2022 11:04

Flow julkaisi taas kelpo pumaskan uusia esiintyjätietoja. Suurimmat uudet kiinnitykset saapuvat Helsinkiin Briteistä, mutta onpa tapahtumaan pestattu runsaasti artisteja myös Suomesta, Ranskasta ja Uudesta-Seelannista saakka.

Jamie XX ja Jarvis Cockerin tähdittämä Jarv Is ovat Flow’n kookkaimmat uudet esiintyjät. Jamie XX nousi parrasvaloihin tietysti 2000-luvun alussa The XX -yhtyeen riveissä, ja Jarv Is on Pulp-suuruus Jarvis Cockerin uusi sukellus rockmusiikkiin. Muita ulkomaisia nimiä ovat gangstaräppäri Freddie Gibbs, uusiseelantilainen laulaja-lauluntekijä Aldous Harding sekä Pariisissa majaa pitävä Acid Arab.

Suomalaisia staroja ovat puolestaan kesän ainoan keikkansa Flow’ssa esittävä Antti Autio + Jouset, Malla, Ege Zulu ja Louie Blue. Flow’n aiemmin julkistettuja tähtiä ovat muun muassa Gorillaz, Florence + The Machine, Nick Cave & The Bad Seeds, Michael Kiwanuka sekä Princess Nokia. Festivaalin pääsyliput ovat myynnissä Ticketmasterissa hintaan 115–205 euroa. Flow juhlitaan 12.–14.8.2022.

Lisää luettavaa