Foo Fighters -basisti Nate Mendelin soololevy ennakkokuuntelussa

5.3.2015 13:31

Foo Fightersin basistina tunnettu Nate Mendel tarjoaa sooloprojektinsa Lieutenant debyyttialbumin kuunneltavaksi. Se julkaistaan virallisesti maaliskuun yhdeksäs päivä ja kantaa selässään melkoista nimihirviötä If I Kill This Thing We’re All Going to Eat For A Week.

Levyllä kuullaan useita vierailevia artisteja kuten esimerkiksi Foo Fighters-kitaristi Chris Shiflettiä, Helmet-yhtyeen Page Hamiltonia sekä Jeremy Enigkiä,  jonka kanssa Nate Mendelillä oli historiaa ennen Foo Fightersia yhtyeessä Sunny Day Real Estate.

The Pulse of Radion haastattelussa Nate kertoo, ettei soololevyn tekemiselle ole koskaan oikeaa aikaa, vaan aikataulut ovat jatkuvasti täynnä. Hänelle oli tärkeää saada levy ulos nyt, tai sitä ei välttämättä olisi koskaan tullut.  Lähtökohdista mies kertoo, että alun perin hän lähti vain soittamaan ja nauhoittamaan ja katsoi lopputulosta vasta myöhemmin. Jos ja kun se miellytti, se laitettiin julkaisuun. Mies on soittanut levylle vierailijoiden osuuksia lukuun ottamatta kaiken itse.

Levyn voit ennakkokuunnella Blabbermouthin sivuilta tästä

Lisää luettavaa