Garbagen Shirley Manson kosti pettävälle poikaystävälleen kakkakepposella aamiaismuroihin – ”Ei hävetä”

14.10.2022 09:55

Garbagen Shirley Manson tunnetaan artistina, jolle ei kannata ryttyillä. Tulisieluinen laulaja osaa varmasti pistää takaisin kaksin verroin tilanteessa kuin tilanteessa, ja tämä tuli esille myös tuoreessa The Guardianin haastattelussa, jossa Mansonilta kysyttiin hurjien nuoruusvuosien puuhista.

Artikkelissa Manson vastaa lukijoiden lähettämiin kysymyksiin, ja eräs nimimerkki muistelee laulajan maininneen toisessa haastattelussa tehneensä jotain kamalaa ja häpeällistä 18-vuotiaana. Lukija kysyy, mitä Manson kommentillaan tarkoitti, ja sieltähän tuli varsin suorasukainen vastaus.

”Paskansin pettävän poikaystävänsi aamiaismuroihin. Eikä se hävetä, olen pikemminkin ylpeä siitä. Eräs rakas ystäväni teki samoin, kun hän sai tietää tyttöystävänsä pettäneen häntä, ja hän kertoi, että ’ajattelin sinua kun hoidin homman’. Suosittelen tätä ratkaisua kostotoimenpiteenä. Se jättää voimaantuneen ja vahingoniloisen olon”, Manson kertoo artikkelissa.

Disclaimer: Soundi ei suosittele puolison aamiaismuroihin kakkaamista vaan kehottaa pariskuntia mieluummin keskustelemaan ongelmistaan. Tietysti välillä elämässä tulee eteen sellaisiakin ihmisiä, joiden muroihin kakkaaminen on aivan validi vaihtoehto, joten emme lähde Mansonin ratkaisua suoraan tuomitsemaankaan.

Lisää luettavaa