Geddy Lee kertoo saaneensa paljon asiattomia viestejä Neil Peartin kuoleman jälkeen – ”Odottaisitte nyt edes pari kuukautta”

7.1.2024 20:17

Rushin laulaja-basisti Geddy Lee sanoo saaneensa runsaasti asiattomia viestejä rumpaleilta Neil Peartin kuoleman jälkeen.

”Kyllä vain, sain yhteydenottoja kaikenlaisilta ihmisiltä”, Lee sanoo Strombo’s Lit -shown haastattelussa My Effin’ Life -elämäkertaansa promotoidessaan. ”Se oli hyvin outo hetki. Musta listani täyttyi hyvin nopeasti.”

Peart menehtyi tammikuussa 2020 aivosyöpään. Leen mukaan Peartin paikalle haikailleilta muusikoilta alkoi välittömästi sataa yhteydenottoja. Sama on tapahtunut sittemmin uudelleen Leen ja kitaristi Alex Lifesonin suhtauduttua julkisuudessa avoimin mielin uteluihin Rushin mahdollisesta paluusta keikkalavoille.

”Olin ihan, että ’hei, tuo on täysin asiatonta tällä hetkellä.'”, Lee sanoo. ”’Odottaisitte nyt edes pari kuukautta. Kaksi kuukautta, jos nyt ylipäätään koskaan.’ Sitä tapahtuu edelleen kun klikkifriikit ovat alkaneet puhua, että olemme Alexin kanssa hommaamassa uutta rumpalia ja käynnistämässä Rushia uudelleen.”

Lisää luettavaa