Valmisteleeko Kiss todella eläkkeelle vetäytymistä? – Paul Stanley kommentoi kohua herättänyttä ”The End of the Road” -tavaramerkkihakemusta

18.3.2018 15:01

Uutisoimme hiljattain, kuinka Kissin taustayhtiö Kiss Catalog Ltd. oli jättänyt jokin aika sitten tavaramerkkihakemuksen ”The End of the Road” -fraasille. Veto on luonnollisestikin herättänyt melkoisesti huhuja legendaarisen rock-pumpun eläköitymisaikeista ja jälleen yhden jäähyväiskiertueen mahdollisuudesta. Olisiko maailman kuuluisimman naamiobändin taru tosiaankin tulossa päätökseensä?

Nyt kitaristi-laulaja Paul Stanley on ottanut henkilökohtaisesti kantaa asiaan Michael Cavacini -blogin haastattelussa.

”Se ei ole ensimmäinen hakemamme tavaramerkki”, mies sanoo. ”Ajattelin sen olevan loistava nimi ja olin yllättynyt, ettei kukaan ollut käyttänyt sitä aiemmin. Halusin varmistaa, että kun käyttäisimme sitä, ja voisin kuvitella sen ajan olevan edessä, omistaisimme sen.”

Kiertueiden nimien kanssa saakin olla nykyisin tarkkana, sillä vasta viime vuonna Ringling Bros. and Barnum and Bailey Circus haastoi Kid Rockin oikeuteen tämän nimettyä kiertueensa The Greatest Show on Earthiksi ja onpa Kissillä itselläänkin kokemusta vastaavista pulmista. ”Kun halusimme tehdä Hottest Show on Earth -nimisen rundin, Ringling Bros. otti yhteyttä ja kertoi, ettemme voisi tehdä niin. Se sai lampun syttymään pääni päällä. Meillä on aina ollut sloganeita ja sanontoja, jotka liitetään meihin, ja tämä on yksi niistä. Kaikki päättyy ajallaan – tavalla tai toisella. Kun on minun aikani, haluan lähteä tyylillä ja saappaat jalassa. Joten kun keksin tämän idean, ajattelin varmistaa, että voisimme ikään kuin sulkea ympyrän.”

Lisää luettavaa