”Ei Kiss ole mikään hyväntekeväisyysjärjestö” – Gene Simmonsia ei studioon meneminen kiinnosta, jos levyistä ei saa enää rahaa

Kun Kissin Gene Simmonsilta kysyttiin Big Jay Oakersonin ja Ralph Suttonin isännöimässä The SDR Show’ssa, mikä motivoi Kissiä tekemään uusia levyjä neljän vuosikymmenen jälkeenkin, oli vastaus sangen suorapuheinen: eipä nyt ihan hirveästi mikään. Haastattelusta uutisoi Blabbermouth.

”Ihmiset ovat päättäneet, etteivät he halua maksaa asioista. Ja ainakin kun viimeksi tarkastin, Kiss ei ole mikään hyväntekeväisyysjärjestö”, Simmons sanoi.

”Lahjoitamme rahaa kyllä hyväntekeväisyyteen, mutta minä haluan olla se, joka päättää, paljonko annetaan ja minne. En halua, että joku opiskelija päättää, että teillä on jo riittävästi rahaa, en halua maksaa levystänne. No, menkää ja ladatkaa joku Radiohead-levy ja katsokaa, mitä tapahtuu… Ei, sellainen ei minua kiinnosta.”

”Täytyy tehdä ero kaupallisuuden ja hyväntekeväisyyden välillä. Eli ellei löydy jotain toimivaa kaupallista mallia, jolla levyjen tekeminen kannattaa, henkilökohtaisesti en ole kiinnostunut.”

Onhan niitä Kiss-levyjä jo tehtykin 20 kappaletta ja myyty yli 100 miljoonaa kopiota, eli eipä Simmonsin tarvitse mitään tehdä jos ei satu huvittamaan. Kiertueilta rahaa ilmeisesti tulee paremmin, sillä niitä Kiss edelleen harrastaa: yhtye konsertoi Helsingin Hartwall-areenallakin 4. toukokuuta.