Genesis-faneille iloisia uutisia: Phil Collins, Tony Banks ja Mike Rutherford ovat jälleen yhdessä

Genesis-kolmikko Phil Collins, Tony Banks ja Mike Rutherford ovat taas yhdessä.
AOP

Kolmikko tekee loppuvuodesta Ison-Britannian-kiertueen.

Genesis soitti toistaiseksi viimeisen keikkansa 13 vuotta sitten. Siitä lähtien moni fani on haaveillut bändin reunionista ja asiasta on spekuloitu vähän väliä. Nyt tuo toive on viimein käynyt toteen – yhtye nimittäin tiedottaa, että Phil Collins, Tony Banks ja Mike Rutherford ovat jälleen yhdessä ja nousevat taas keikkalavoille.

Vuodesta 1977 saakka bändin ytimen muodostanut kolmikko tekee loppuvuodesta Ison-Britannian-kiertueen, joka alkaa 23. marraskuuta Liverpoolista ja päättyy 11. joulukuuta Glasgowiin. The Last Domino? -niminen kiertue käsittää kaikkiaan kahdeksan konserttia.

Nyt sitten kaikki peukut pystyyn, että yhtye jatkaa keikkailua vielä ensi vuoden puolella ja lähtisi kiertämään myös Eurooppaa. Suomessa Genesis nähtiin viimeksi vuonna 2007, jolloin se esiintyi Helsingin Olympiastadionilla.

#LastDomino

Genesis are delighted to announce that Tony Banks, Phil Collins and Mike Rutherford will be touring the UK in late 2020! Tickets go on sale on Friday at 9am. More info here https://Genesis.lnk.to/Website #lastdomino

Julkaissut Genesis Keskiviikkona 4. maaliskuuta 2020