George Michaelista raportoitiin puuhattavan elämäkertaelokuvaa perikunnan siunauksella – ”Emme tiedä tästä projektista mitään”, perhe kommentoi

17.1.2023 21:40

Daily Mail raportoi vastikään, että vuonna 2016 menehtyneestä popin supertähti George Michaelista oltaisiin puuhaamassa suuren budjetin elämäkertaelokuvaa. Nimirooliinkin olisi jo kaavailtu White Lotus -sarjan Theo Jamesia. Uutisoinnin mukaan projektilla olisi myös Michaelin perikunnan siunaus ”Elton Johnista ja Queenin Freddie Mercurystä kertovien menestyselokuvien myötä”.

Näin ei kuitenkaan ole.

George Michaelin perikunta kiistää osallisuutensa elokuvaan tuoreessa lausunnossaan, josta uutisoi muun muassa The Guardian.

”Kaikille Georgen ihanaisille, faneille ja hänen musiikkinsa ystäville, tietoomme on tullut uutinenn jonka mukaan George Michaelin perhe olisi antanut siunauksensa niin sanotulle ’elämäkertaelokuvalle’. Tahdomme tehdä selväksi Georgen perheen ja [George Michael Entertainmentin] puolesta, että tässä tarinassa ei ole minkäänlaista perää, emme tiedä tästä projektista mitään, emmekä aio tukea sitä millään tavoin.”

James ilmaisi aiemmin halunsa näytellä Michaelia Watch What Happens Live with Andy Cohen haastattelussa. ”Hän on ikoni”, James sanoi. ”Hänessä oli vähän kreikkalaista verta ja niin on minussakin.”

Lisää luettavaa