Ghost-fanit, huomio! Yhtye lupailee useampiakin merkittäviä uutisia vuodelle 2021

Ruotsalaisella Ghostilla on suuria suunnitelmia vuoden 2021 varalle. Asia ilmenee yhtyeen sosiaalisessa mediassa 30. joulukuuta julkaisemasta päivityksestä.

”Rakkaat ystävät, toivon tämän viestin tavoittavan teidät suhteellisen terveinä ja toiveikkaina tulevaisuuden suhteen”, päivityksessä kirjoitetaan. ”Tarpeetonta sanoakaan, että olemme kokeneet oudon vuoden – jotkut aivan karmean läheisten menehdyttyä ja yksinäisyyden ja synkältä näyttävän tulevaisuuden vuoksi. Silti on vielä matkaa jäljellä ennen kuin olemme pisteessä, jota voimme kutsua normaaliksi elämäksi.”

”Haluan teidän kaikkien tietävän, että työskentelemme ahkerasti useammankin ensi vuodelle suunnitellun asian parissa, joten älkää erehtykö sekoittamaan hiljaisuuttamme joutilaisuudeksi. Ja minun täytyy tunnustaa, että halusin osaksi ottaa yhteyttä ja kertoa, että ikävöimme teitä iänkaikkisesti. Vuotta 2021 koskevia uutisia on luvassa pitkin vuotta, joten en pyydä muuta kuin kärsivällisyyttä.”

”Tällä välin keskittykää huolehtimaan itsestänne ja rakkaimmistanne. Älkää luopuko toivosta ja pyrkikää kohti parempaa ja optimistisempaa huomista, sillä se on aivan käden ulottuvilla. Olemme melkein perillä. Päätetään tämä vuosi tiedolla, että pauhaava 20-luku alkaa 2021!” kirjoituksessa summataan.

Sweden Rock Magazine vieraili viime vuoden puolella studiossa, jossa yhtyeen nokkamies Tobias Forge työskenteli uuden materiaalin parissa.

”Suunnitelmana on kirjoittaa parisen seuraavaa kuukautta aina jouluun asti”, Forge kommentoi. ”Ajatuksena on äänittää levy tammikuussa. Varsinainen äänitys kestää noin kuusi viikkoa ja sen jälkeen on vuorossa kaksi tai kolme viikkoa miksausta ja masterointia. Albumi olisi siten valmis maaliskuussa, mutta julkaisu on luvassa vasta kesän jälkeen.”

”Toisatiseksi näyttäisi siltä, puuta koputellen, että lähdemme sen jälkeen kiertueelle. Emme julkaise levyä ennen kuin tiedämme pääsevämme rundaamaan”, mies lisää. ”Albumi julkaistaan samaan aikaan kiertueen alun kanssa.”

[A Message From The Clergy] Dear Friends, I hope this message finds you relatively well and hopeful for the future….

Julkaissut Ghost Keskiviikkona 30. joulukuuta 2020