Gösta Sundqvistin muistokonsertit siirtyvät – Keikat Helsingin Tavastialla ja Tampereen Klubilla peruuntuvat sairastapauksen vuoksi

Ennakkoon ostetut liput käyvät sellaisenaan korvaaville päivämäärille.
7.8.2017 17:09

Gösta Sundqvistin elämäkertateoksen julkistustilaisuuksinakin toimineet kolme Gösta In Memoriam -muistokonserttia siirtyvät myöhempään ajankohtaan. Alunperin loppuunmyyty Tavastian-keikka 16. elokuuta sekä lisäkonsertit Tavastialla 17. elokuuta ja Tampereen Klubilla 24. elokuuta on peruttu sairastapauksen vuoksi.

Järjestäjät kertovat etsivänsä parhaillaan kuumeisesti konserteille korvaavia päivämääriä ja niistä tiedotetaan heti, kun päivät saadaan lyötyä lukkoon. Jo ostetut liput käyvät järjestäjien mukaan sellaisenaan korvaaville konserteille. Liput voi myös halutessaan palauttaa, ohjeet löydät Tiketistä.

Konserteissa esiintyy alkuperäiseen Leevi and the Leavings -kokoonpanoon kuuluneet Risto Paananen, Juha Karastie ja Niklas Nylund, jotka esittävät Leavingsin kappaleita vierailevien solistien voimin. Vierailijoina nähdään Jarkko Martikainen, Siiri Nordin ja Jouni Hynynen.

Lisää luettavaa