Guns N’ Roses kiertää taas vanhan jengin kera, mutta yksi entinen jäsen aikoo pysyä visusti poissa katsomoista

27.3.2017 07:03

Tekijämies-luokan kitaristi Ron ”Bumblefoot” Thal kuului Guns N’ Rosesin miehistöön 2000-luvun alkupuolella, kunnes poistui bändistä vuonna 2014. Nyt mies kävi haastateltavana Sirius XM -nettiradion Trunk Nation -ohjelmassa, ja vähemmän yllättäen Thal joutui vastaamaan kysymyksiin suhteestaan Gunnareihin. Haastattelusta kertoo tekstimuodossa Blabbermouth.

Thal on kertonut haastatteluissa, että hänen GNR-jäsenyyteensä liittyi aikanaan kaikenmoista sotkua. Aluksi hän joutui kamppailemaan paikastaan bändissä, kun muut soittajat eivät toivottaneet häntä yksinomaan tervetulleeksi. Ilmeisesti yhteinen sävel kuitenkin löytyi, sillä Thal pysyi yhtyeessä kahdeksan vuoden ajan.

Kun Thalilta nyt kysyttiin, aikooko hän mennä katsomaan nykyistä kokoonpanoa keikalla, vastaus oli selkeä:

”En. Se olisi outoa. Menisitkö sinä entisen tyttöystäväsi häihin?” Thal kysyi haastattelijalta.

”Vähän sellaista se olisi. Tiedän ja olen nähnyt liikaa. Olen ollut lavan toisella puolella, eikä se päättynyt mitenkään nätisti minun osaltani. Ei minulla nykyään ole katkeria fiiliksiä, mutta aikanaan siinä oli kaikenlaista.”

Guns N’ Roses esiintyy Suomessa Hämeenlinnassa Kantolan tapahtumapuistossa 1. heinäkuuta. Soundi on konsertin virallinen yhteistyökumppani.

Lisää luettavaa