”En ole mukana tulevilla keikoilla” – Izzy Stradlin perusti Twitter-tilin rauhoittaakseen Guns N’ Roses -huhumyllyä

Rock-maailman isoimpia puheenaiheita on tänä keväänä ollut ja tulee varmasti olemaan vielä jonkun aikaa Guns N’ Rosesin klassisen kokoonpanon paluu. Slash ja Axl Rose ovat sopineet riitansa ja heittävät yhdessä Duff McKaganin kanssa tällä hetkellä suunnitellusti kuusi keikkaa muun muassa Las Vegasissa ja Coachella-festivaaleilla.

Muiden yhtyeessä 80- ja 90-luvulla niin sanottuun kulta-aikaan vaikuttaneiden jäsenten osuus paluukeikkojen suhteen on luonnollisesti puhuttanut fanien keskuudessa. Varsinkin huhut alkuperäisen Izzy Stradlinin osallistumisen ympärille ovat pyörineet valtoimenaan, erityisesti sen jälkeen kun Izzyn ja Duffin kerrottiin käyneen yhdessä studiossa (myös Slashin on kerrottu käyneen studiossa Gunnari-asioilla).

Rolling Stone -lehti on nyt saanut Izzy Stradlinilta viestin, jossa hän haluaa katkaista huhuilta siivet. Stradlinilla ei sanojensa mukaan ole mitään tekemistä tulevien keikkojen suhteen. Hän kertoi asiasta jo muutama viikko sitten perustamallaan Twitter-tilillä, jonka virallisuudesta ei kuitenkaan ole tähän asti saatu täyttä varmuutta.

”En tule soittamaan huhtikuun GN’R-keikoilla. Enkä ole käynyt studiossa yhdessä muiden kanssa lähiaikoina. Halusin saattaa tämän nyt kaikkien tietoon, koska liikkeellä on enemmän huhuja kuin faktoja. Ei kannata uskoa kaikkea, mitä kerrotaan”, Stradlin kertoi Rolling Stonelle lähettämässään ääniviestissä.

Stradlin latasi tiistaiaamuna Twitteriin itsestään videon laulamassa Jonathan Edwardsin Sunshine-kappaletta todistaakseen tilin olevan oikeasti hänen.