Haloo Helsinki! soittaa loppukesästä 2021 uransa isoimman keikan – Nousee Olympiastadionin lavalle

Marek Sabogal

Liput myynnissä 7.12. alkaen.

Haloo Helsinki! on päättämässä muutaman vuoden kestänyttä taukoaan. Ensimmäiset elonmerkit saatiin jo lokakuussa uuden Lady Domina -singlen muodossa ja paluuvuosi huipentuu 14.8.2021, jolloin yhtye nousee Helsingin Olympiastadionin lavalle. Liput konserttiin tulevat Lippupisteessä myyntiin maanantaina 7. joulukuuta kello 9.

”15 vuotta sitten kun Haloo Helsinki! perustettiin, oli meillä kaikilla iso intohimo tehdä musaa ja päästä ylipäätänsä keikoille. Ja noista ajoista ei oikeastaan ole mikään sen suuremmin muuttunut henkisesti. Sama fiilis ja sisäinen ääni, mikä on ajanut meitä eteenpäin näiden vuosien aikana ihmisinä ja bändinä, takoo edelleen sydänalassa. Samalla tässä saa olla todella kiitollinen siitä, että jengi on ottanut Haloon omakseen ja kannustanut meitä tekemään uutta musaa vuodesta toiseen. Reilut pari vuotta se kuitenkin vaati tässä kohtaa meiltä itsellemme kypsytellä paluuta, niin musiikillisesti kuin muutenkin. Mutta nyt voi ilolla todeta, että me ollaan luotu nahkamme uudelleen, ja kaikki alkaa olla valmista ensi vuoteen 2021”, bändi kommentoi kollektiivisesti.

”Mikä on se seuraava iso askel? Tätä kysymystä kaikki artistit varmaan kelaa uransa varrella useampaan otteeseen? Niin myös mekin. Haloon kanssa tuohon kysymykseen saatiin vastaus edellisen kerran Tallinnan Saku Arena -keikkojen myötä keväällä 2017. Huikeita muistoja, jotka elävät ikuisesti mielissämme. Sitä fiilistä kohti on hyvä mennä myös loppukesästä 2021, jolloin me aiotaan tehdä uramme isoin keikka Helsingin uusitulla Olympiastadionilla. Ja onhan tätä keikkaa myös toivottu meidän fanien keskuudessa todella paljon! Nyt on hyvä aika toteuttaa tämä yhteinen unelma. Me luvataan tarjota varmasti ikimuistoinen ilta teille kaikille! Pitkästä aikaa tässä on sellainen fiilis, että nyt on ilmassa jotain mitä odottaa yhdessä!”

HALOO STADION! 14.8.2021lippu.fi/haloohelsinki

Julkaissut Haloo Helsinki! Sunnuntaina 29. marraskuuta 2020