Haluatko bändisi keikalle Lost in Musiciin? Tampereen kaupunkifestivaalin artistihaku on alkanut

15.2.2023 12:50

Onko sinulla bändi tai oletko muuten vain esiintyvä muusikko? Haluatko keikalle? Tahdotko vieläpä sellaiselle keikalle, jonka yleisössä saattaa lymyillä kaikenmoisia musiikkialan silmäätekeviä? Mikäli nyökyttelit päätäsi myöntävästi, nyt olisi tarjolla kiinnostavaa asiaa!

Lost in Music nimittäin etsii esiintyjiä tämän vuoden festareille. Lost in Music järjestetään 4.-7.10.2023 pitkin Tampereen klubikenttää, ja kun samana viikonloppuna on perinteisesti musiikkialan porukalle suunnattu Musiikki & Media -tapahtuma, paikalla on kelpo kokoelma alan duunareita. Mikäpä siis olisi parempi tilaisuus tehdä vaikutus sekä yleisöön että musabisnesväkeen!

Mikäli alkoi kiinnostaa, tutustu aiheeseen tarkemmin täällä. Musiikkialan toimijoille sekä signaamattomille artisteille on omat hakulomakkeensa. Artistivalintoja tehdään jatkuvasti, joten on suositeltavaa täyttää hakemus jo hyvissä ajoin ennen maaliskuun loppua.

Lost in Music painottaa tänä vuonna artistien ajankohtaisuutta, kansainvälistymistä, monimuotoisuutta ja sitä, että jo hakuvaiheessa tuotaisiin esille artistien tulevan vuoden keskeisimmät julkaisu- ja urasuunnitelmat. Lost in Musicin lopulliset artistivalinnat tekee tapahtuman promoottori Pietu Sepponen, jolla on apunaan myöhemmin nimettävä musiikkialan monipuolisesti läpileikkaava artistityöryhmä.

Lisää luettavaa