Haluatko sanoittaa uuden Miljoonasade-hitin? Tuoreessa kisassa voit tehdä vaikka uuden Marraskuun

29.4.2020 09:46

Keski-Suomen Museo on näemmä käynnistänyt Miljoonasateen kanssa kiintoisan kilpailun. Homman nimi on sellainen, että suomirock-veteraani Miljoonasade on säveltänyt ja äänittänyt valmiin biisipohjan, johon kisaajat saavat sitten Heikki Salon hengessä tehdä sanoitukset. Siitä sitten vain miettimään, tuleeko siitä iloinen rallattelu vai uusi Olkinainen-kauhukuvaelma.

Museon kotisivuilla on ladattavana erikseen instrumentaali biisipohja ja rumpuraita sekä nuotitkin kaiken varalta. ”Biisipohjaan voi säveltää laulumelodian sekä luoda sanoituksen, kun taas rumpuraitaan voi soittaa muutkin soittimet. Äänityksen voi tehdä esimerkiksi puhelimella, eli emme odota studiolaatuista nauhoitetta. Soittimia saa lisätä makunsa mukaan, minkä lisäksi pohjaa saa halutessaan muokata”, kisasivulla kerrotaan. Yleisö saa siis varsin vapaat kädet tehdä mitä mieleen juolahtaa.

Kilpailu päättyy 14. kesäkuuta. Skaba järjestetään osana museon Miljoonasade-näyttelyä. Lue lisää aiheesta Keski-Suomen Museon verkkosivuilta, sieltä löytyy osallistumisohjeet ja sellaiset.

Lisää luettavaa