”Hän oli luotettava ystävä ja muusikko” – Judas Priest ja bändin entinen kitaristi muistavat menehtynyttä rumpalia

Espanjalaislehti uutisoi Dave Hollandin menehtyneen viime viikolla.

Uutisoimme eilen brittihevisuuruus Judas Priestissä rumpuja 80-luvun menestysvuosina soittanut Dave Holland, 69, menehtyneen viime viikolla espanjalaisessa sairaalassa. Asiasta uutisoi El Progreso -lehti.

Judas Priest on julkaissut surunvalittelunsa edesmenneelle rumpalilleen, joka bändiuransa jälkeen oli otsikoissa vähemmän mukavien asioiden johdosta – Holland tuomittiin vuonna 2004 vankeuteen 17-vuotiaan rumpuoppilaansa raiskausyrityksestä.

”Olemme pahoillamme Dave Hollandin poismenosta. Myöhemmistä teoistaan huolimatta hänen aikansa bändissä oli uramme tuotteliaimpia ja menestyksekkäimpiä. Jo sen vuoksi tulemme kaipaamaan häntä syvästi”, yhtye kommentoi.

Myös bändin entinen, vuonna 2011 eronnut kitaristi K.K. Downing on kommentoinut vanhan kollegansa ja rumpalinsa kuolemaa sosiaalisessa mediassa.

”Hän oli luotettava ystävä ja muusikko niin lavalla kuin studiossa; tulen aina vaalimaan lukuisia yhteisiä keikkoja, joita soitimme, sekä levyjä, joita teimme. Tulen aina olemaan kiitollinen siitä lähtemättömästä vaikutuksesta, jonka Dave teki Judas Priestissä ollessaan”, Downing kirjoittaa.