”Hän on kuin piikki perseessä” – David Coverdale haukkuu entisen yhteistyökumppaninsa pataluhaksi

10.4.2019 08:58

Whitesnaken David Coverdale on innostunut viime aikoina heristämään nyrkkiä vähän joka suuntaan. Coverdale on puhunut hiljattain useaan otteeseen happamaan sävyyn entisestä yhtyeestään Deep Purplesta, ja nyt mies laukoo kovaa tekstiä Geffen-levyfirman entisen A&R-mogulin John Kalodnerin suuntaan. Asia tuli puheeksi Let There Be Talk -podcastissa, jonka Blabbermouth nosti tekstimuodossa esille.

Nyttemmin eläköitynyt Kalodner ei ollut aktiivivuosinaan mikään pieni tekijä musiikkikentällä. Tavaramerkinomaisista valkoisista asuistaan kuuluisa A&R-pomo tunnetaan erityisesti Aerosmith-yhteistyöstään, mutta hän on työskennellyt myös esimerkiksi Peter Gabrielin, Phil Collinsin, AC/DC:n ja Foreignerin kanssa. Hänet vihittiin Rock and Roll Hall of Fameen vuonna 2014.

Kalodner hoiti Whitesnaken asioita bändin jättihitiksi muodostuneen nimikkolevyn aikaan. Vuonna 1987 julkaistua albumia on myyty miljoonia ja taas miljoonia kappaleita, mutta tämä ei hätkäytä Coverdalen mielipidettä levy-yhtiömiehestä.

”Hän on kuin piikki perseessä. Minulla ei ole hänestä mitään hyvää sanottavaa”, Coverdale laukoo podcastissa.

”Meistä oli hyötyä toisillemme siihen aikaan. Hän on polttanut sillat lähes jokaiseen, jonka kanssa hän on työskennellyt, minä mukaan lukien. Sanoin hänelle, että älä soita minulle mitään synttärionnitteluja. Hän saattoi soittaa syntymäpäivänäni ja sellaista, mutta sanoin, että nyt saa riittää.”

”Hän oli mukana yhdessä typerässä tv-dokumenttielokuvassa, jossa hän oli erittäin töykeä. Hän ei ole minusta kiinnostava”, Coverdale perustelee vielä näkemyksiään.

Kuka mahtaa kuulla kunniansa seuraavaksi? Saapa nähdä. Whitesnake joka tapauksessa esiintyy Suomessa Pietarsaari Open Airissa 12.7. ja Tampereesn Sauna Open Airissa 13.7.

Lisää luettavaa