”Hän saapui paikalle ja alkoi huutamaan jotain kokaiinista ja vessoista” – Marilyn Manson muistelee kuinka Twin Peaks -näyttelijä pilasi hänen ja David Bowien ainoan kohtaamisen

Marilyn Manson on aiheuttanut uransa aikana kohun jos toisenkin, mutta Twin Peaks -näyttelijä Lara Flynn Boyle onnistui pahoittamaan Mansonin mielen pilaamalla tämän ainoaksi jääneen kohtaamisen idolinsa David Bowien kanssa.

Koomikko Marc Maronin WTF-podcastissa vieraillut shokkirokkari paljasti kuinka pääsi tapaamaan David Bowien tämän viimeiseksi jääneellä kiertueella vuonna 2004. Santa Barbaran keikan backstagella tapahtuneen kohtaamisen pysäytti kuitenkin ikävästi Twin Peaks -tähti Lara Flynn Boyle.

– Muistan kuinka hän [Bowie] nappasi kiinni solmiostani ja sanoi: ”Oo, Hedi Slimane”, koska hän tiesi solmioni suunnittelijan, Manson kertoo podcastissa.

Suureksi David Bowie -faniksi jo entuudestaan tunnustautunut Manson oli omien sanojensa mukaan hillittömän innostunut ja ”tunsi kuinka oli melkein pissaamassa housuun kuin pikkutyttö”. Rock-legendan ja fanipojan tapaamisen loppui kuitenkin lyhyeen.

– Sitten Lara Flynn Boyle tuli sisään ja pilasi sen, hän alkoi huutamaan kokaiinista ja vessoista ja en tiedä mistä muusta… Hän oli todella ylivoimainen ja se sotki täysin minun Bowie-hetkeni. Halusin hänen muuttuvan paiseeksi ja poksauttaa hänet keihäällä, Manson kuvailee pilalle mennyttä fanipoikahetkeään.

NME:n mukaan Manson myös kuvaili plastiikkakirurgilla käyneen Boylen muuttuneen hänen mielestään ”hyvin pelottavaksi tyypiksi”.

– Googlaa hänen naamansa, googlaa vain hänen naamansa. Kun etsit sitä, se tulee vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi, Manson totesi.

Viime vuonna Manson osoitti kunnioitusta edesmenneelle idolilleen versioimalla Bowien ja Giorgio Moroderin Cat People (Putting Out Fire) -kappaleen yhdessä outlaw country -artisti Shooter Jenningsin kanssa.

Mansonin tarinointi hänen ja Bowien kohtaamisesta löytyy WTF-podcastista noin 38 minuutin kohdalta.