”Hänenlaisiaan kaivataan, koska elämä on nyt niin helvetin keskinkertaista” – Roger Daltrey puhuu Keith Moon -elokuvasta

15.3.2023 07:00

The Whon keulakuva Roger Daltrey antoi hiljattain NME:lle tilannekatsauksen suunnitellun Keith Moon -elokuvan tilanteeseen. Tällaista elokuvaahan on viritelty jo hyvän aikaa, ja kuvausten oli kertaalleen määrä alkaa kesällä 2022. Näin ei kuitenkaan tapahtunut, ja tarkempia tietoja roolituksista sun muista yksityiskohdista odotellaan edelleen.

Daltrey vakuuttaa haastattelussa, että elokuva on tulossa ennen pitkää – itse asiassa laulaja toteaa projektin muodostuneen hänelle varsinaiseksi päähänpinttymäksi. Käsikirjoituskin on Daltreyn mukaan hyvällä mallilla.

”Odotan tässä vastausta ohjaajalta, jonka kanssa keskustelin aiheesta ennen kirjoitusurakkaa. Olen hyvin tyytyväinen käsikirjoitukseen, se tulee kyllä kuvatuksi. Kunhan tämä ohjaaja saa valmiiksi sen elokuvan, joka hänellä on nyt kesken, hän lukee lopputuloksen ja antaa vastauksensa. Toivottavasti saamme homman tehtyä mahdollisimman pian”, Daltrey sanoo.

Daltrey kertoo alkaneensa tehdä käsikirjoitusta itse kyllästyttyään muiden kirjoittajien kehnoihin versioihin. Hän halusi kertoa tarinan, joka ”kiinnostaisi ihmisiä ja esittelisi Moonin kokonaisuudessaan”.

”Hänessä oli puutteensa, kuten meissä kaikissa. Mutta hän oli upea tyyppi ja todellinen hallitsematon nero. Hänenlaisiaan kaivataan nyt, koska elämä on niin helvetin keskinkertaista. Se on ihan uskomatonta”, Daltrey sanoo.

Mitä pääosan esittäjään tulee, Daltrey oli harkinnut tähdeksi ensin Mike Myersiä, mutta tämä koomikko on nykyään osaan liian vanha. Uusi vaihtoehto on kuitenkin jo mielessä, mutta se tarkempaa tietoa ei Daltreyltä heru.

”Minulla on mielessä yksi kaveri, joka on erittäin, erittäin, erittäin hyvä näyttelijä. Hänkin tosin saattaa olla liian vanha, mutta käytän häntä ainakin pohjana sille, millaisen näyttelijän haluan osaan”, Daltey sanoo.

Lisää luettavaa