Hattua päästä: Yksi viime vuosien suosituimmista brittiartisteista ilahdutti vaikeasti sairasta 9-vuotiasta faniaan yksityiskonsertilla

17.11.2016 22:19

Pientä taukoa musiikkikuvioista pitävä, moninkertainen Ivor Novello, Brit Award ja Grammy -voittaja Ed Sheeran päätti ilahduttaa 9-vuotiasta Melody Driscollia pitämällä vaikeasti sairaalle fanilleen oman minikonsertin tämän sairaalasängyn laidalla. Melody, joka kärsii harvinaisesta Rettin oireyhtymästä, vaikuttikin olevan hyvin otettu suuren suosikkinsa yllätysvisiitistä.

Melody ei sairautensa vuoksi pysty puhumaan taikka kävelemään ja joutuu viettämään 80% ajastaan sairaalahoidossa. Lisäksi hän on joutunut läpikäymään lyhyen elämänsä aikana jo yli 40 leikkausta ja on menettänyt kertaalleen näkökykynsäkin, joka kuitenkin kaikeksi onneksi saatiin palautettua leikkauksella ja keinotekoisten linssien avulla. Vaikka lääkärit odottivatkin Melodyn elävän vain neljävuotiaaksi, urhea tyttö viettää joulukuussa jo kymmenvuotissyntymäpäiväänsä.

Näin Sheeran esitti Melodylle ukulelen säestämänä Photograph-kappaleen:

Melodyn äiti kirjoittaa Facebookissa tyttärensä rakastuneen Sheeraniin nähtyään tämän Thinking Out Loud -videon televisiosta ja kiittää miestä vuolaasti prinsessansa unelman toteuttamisesta: ”Olet Melodyn suojelusenkeli. En voi koskaan kiittää sinua kylliksi, mutta toivon että tämä kirje osoittaa kuinka paljon merkitset meille ja koko maailmalle.”

Lisää luettavaa