”He eivät ymmärrä mihin pyrimme” – Hologrammiyhtiön pomo puolustelee metallilegendan kuoleman jälkeistä kiertuetta rahastusväitteiltä

Ronnie James Dion hologrammi juhlistaa laulajalegendaa ja pitää tämän fanien mielissä, toteaa Eyellusion-pomo Jeff Pezzuti.

https://www.youtube.com/watch?v=fICPsYhjoJ8

Ronnie James Dion paljon kohua herättäneestä hologrammista vastaavan Eyellusion yhtiön johtaja Jeff Pezzuti puolustele projektin olemassaoloa tuoreessa Loudwiren podcastissa. Lukuisilla keskustelupalstoilla ja erinäisissä kommenttikentissä monien Dio-fanien osalta rahastuksena tuomittu tempaus ei voisi Pezzutin mielestä juuri kauempana moisesta olla.

”Kun aloin nähdä näitä eettisyysväitteitä ajattelin, että ’jahas, he eivät ymmärrä mihin pyrimme’. Tämä on Ronnie James Dion juhlistamista”, Pezzuti toteaa ja jatkaa: ”Tässä ei ole kyse siitä, että ’Hei, laitetaan Ronnie lavalle ja kääritään pääsymaksut taskuihin.’ Siitä ei ole ollenkaan kyse. Tämä musiikki on tärkeää todella suurelle fanimassalle ympäri maailmaa.” Miehen mukaan Dion näyttäytyminen konserttilavoilla pitää tämän myös ihmisten mielissä: ”Mikäli artisti ei ole rundaamassa, kukaan ei pian tunne häntä.”

”Kun kuulen arvostelijoista, olen oikeastaan aika yllättynyt. Dio-fanien tulisi minun mielestäni ottaa tämä avosylin vastaan ja ymmärtää, että tarkoitus on hyvä, eikä taalankuvat silmissä tehty”, mies paaluttaa.

Ronnie James Dion hologrammin on määrä lähteä tien päälle myöhemmin tänä vuonna Dio Disciples -yhtyeen kanssa.