Mitä mieltä Dio itse olisi ollut hologrammikeikoista? Laulajan entinen bändikaveri kertoo veikkauksensa

Dion ex-basisti Jeff Pilson uskoo, että laulaja olisi arvostanut ideaa.

Dio-yhtyeessä vuosina 1993–97 ja 2004–05 bassoa soittanut Jeff Pilson vieraili Music Mania -podcastissa kertomassa kuulumisiaan. Mieheltä kysyttiin luonnollisesti myös mielipidettä metallimaailman hämmentyneeksi saattaneesta Dio-hologrammin kiertueesta – kun Pilson kerran tunsi edesmenneen laulajasuuruuden omakohtaisesti, mitä mieltä hän uskoo Dion olleen tuollaisista hologrammi-ideoista?

”En ole nähnyt sitä hologrammia henkilökohtaisesti, mutta olen nähnyt siitä joitain aika siistejä kuvia ja videopätkän. Minusta se näytti aika hienolta, mutta kuten sanottu, en ole nähnyt sitä paikan päällä”, Pilson aloitti.

”Ronnie rakasti teknologiaa, ja luulen, että syvällä sisimmässään hän olisi rakastanut ideaa jostain tällaisesta. Ja hänet tuntien, kun hän oli aika rikkaalla mielikuvituksella varustettu kaveri, hän miettikin, voisiko jotain tällaista toteuttaa. Rehellisesti sanoen uskon, että hän olisi pitänyt konseptista.”

Pilson itse ei ole mukana tulevalla hologrammikiertueella. Sen bändikokoonpanoon kuuluvat Dio Disciples -yhtyeen Craig Goldy (kitaraa), Bjorn Englen (basso), Simon Wright (rummut) ja Scott Warren (koskettimet).

Kiistelty Dio-hologrammikiertue alkaa Helsingissä 30. marraskuuta, kun konsepti tuodaan The Circus -klubille.