Disturbed-nokkamies haukkuu Ronnie James Dion hologrammiesityksen: ”Se tekee minut surulliseksi”

Disturbed-yhtyeen vokalisti David Draiman ei oikein lämpene edesmenneiden artistien hologrammiversioille, etenkään, kun kyseessä on hänen suuri sankarinsa Ronnie James Dio. Dion hologrammihan debytoi tämänvuotisilla Wacken Open Air -festivaaleilla Dio Disciples -orkesterin keikan päätteeksi ja hahmon ympärille koottua kiertuettakin ollaan kovaa vauhtia suunnitelemassa. Vorterix-radiokanavalle aiheesta puhellut Draiman ei ole tästä mielissään ja kokee, että kuolleiden ei anneta näillä tempauksilla levätä rauhassa.

– Se tekee minut surulliseksi, mies aloittaa avautumisensa. Olen aina iloinen kuullessani menettämiemme taiteilijoiden musiikkia, mutta enpä tiedä… koko hologrammi-juttu, ikään kuin emme antaisi kuolleiden olla kuolleita. Mielestäni se on kummallista. Onko hologrammilla ja hepulla, joka pukeutuu Ronnie James Dioksi lopulta mitään eroa?

– Ronnie oli Ronnie ja hän oli yksinkertaisesti paras. Kun näitä tehdään Ronnie James Dion, Michael Jacksonin ja vastaavien kanssa, mieleeni tulee vain, että kunnioittakaa heidän perintöjään. Minua henkilökohtaisesti koko homma häiritsee. Ehkä se johtuu siitä, että rakastan Ronnieta niin paljon ja pidän häntä laulamisen suhteen jumalana, joten… se vain häiritsee minua.

Tältähän Dion hologrammi sitten Wackenin lavalla näytti: