Heikit Silvennoinen ja Hela vievät Johanna Förstin kanssa blues-soul-pop-kombonsa kiertueelle – ”Kuumottavaa on päästä samalle stagelle vetelemään biisejä”

Kiertue alkaa 22. helmikuuta Turusta.
14.2.2018 10:57

Pitkän linjan blueskitaristi-laulaja Heikki Silvennoinen, 80-luvulla laulajauransa aloittanut Heikki Hela ja soul-laulaja Johanna Försti lähtevät yhteiselle kiertueelle, joka alkaa ensi viikolla Turun Domino-teatterista. Kolmikon lisäksi lavalle nousevat Anssi Nykänen, Harri Rantanen ja Matti Paatelma. Hela kertoo idean yhteiskiertueesta tulleen Kummeli-kollega Silvennoiselta.

– Meillä kummallakin on oma stailimme tehdä musaa; Silvennoinen on tietenkin kova blues-äijä ja meikän musa taittaa kaiketi enempi popin suuntaan , mutta kummankin juuret on aika samanhajuisessa musiikillisessa mullassa. Veikkaisin, että Förstinkin innoitukset tulevat samoilta mailta. Johannalla vaan on niin poikkeuksellinen lauluääni, että hän rikkoo kirkkaasti äänivallin ja pystyy virtuoosimaisiin edesottamuksiin – ihan hyvästä syystä miellämme hänet Suomen soul-musiikin kuningattareksi, Hela tuumaa.

– Silvennoisen idea tehdä musaa yhdessä Johannan kanssa oli ehkä vähän yllättävä, mutta aivan nerokas. Kuumottavaa on päästä samalle stagelle vetelemään biisejä – jokaisella on tietenkin vahvat omat kipaleensa, mutta jännä nähdä, mitä niistä tulee kun ne kajautellaan tällä kombolla.

Silvennoinen, Försti, Hela & Band kiertää tätä kirjoittaessa keväällä seuraavasti:

22.2. DOMINO-TEATTERI, Turku
23.2. MÖYSÄN MUSAKLUBI, Lahti
24.2. KRAPIN PAJA, Tuusula
1.3. PIRILÄSALI, Kempele
2.3. AKUSTIIKKA, Ylivieska
3.3. KORUNDI, Rovaniemi
9.3. VUOTALO, Helsinki
10.3. RYTMIKORJAAMO, Seinäjoki
16.3. KARVIA SALI/KARVIA LAULAA JA SOI, Karvia
17.3. SANTA`S HOTEL TUNTURI, Saariselkä
17.5. KRAPIN PAJA, Tuusula
25.5. KANGASALA-TALO, Kangasala

Lisää luettavaa