Heikki Silvennoinen, Dave Lindholm ja Pepe Ahlqvist ratsastavat jälleen – SF-Blues lähtee juhlakiertueelle

18.3.2022 14:33

Heikki Silvennoisen, Pepe Ahlqvistin ja Dave Lindholmin tähdittämä SF-Blues palaa estradeille 20-vuotisjuhlakiertueen merkeissä. Basisti Mikko Löytyllä ja rumpali Harri Ala-Kojolalla vahvistettu kokoonpano soittaa kevään aikana yhdeksän konserttia eri puolilla maata, ja keikoilla kuullaan myös varsin nimekkäitä vierailijoita.

Esityksissä piipahtahtavat vuorollaan Jukka Gustavson, Ile Kallio, Honey B Family (eli Arja Puurtinen, Esa Kuloniemi ja Mooses Kuloniemi), Jussi ”Jo’ Buddy” Raulamo, Tyko ”Down Home King III” Haapala sekä Battle Beastin Noora Louhimo. Vierailijat vaihtuvat keikoittain.

”Ihanaa päästä mukaan Heikin, Pepen ja Daven keikoille. Ja kiva mennä verestämään yhteisiä muistoja siinäkin mielessä, että olen ollut Daven taustalaulajana Dave B. Inventive -yhtyeessä vuosina 2013–15”, Louhimo kertoo tiedotteessa.

”Blues on alkukantaista ja mutkatonta musiikkia, jota on pirun vaikea soittaa. Keikalla kannattaa yrittää unohtaa turhat hienoudet, pistää silmät kiinni ja antaa fiiliksen vain viedä mennessään. SF-Blues on hienosti yhteen vuosien varrella hioutunut ryhmä kokeneita, samaan hiileen puhaltavia muusikoita. Meitä kaikkia yhdistää suuri rakkaus bluesia kohtaan. Sama pätee konserteissa esiintyviin vierailijoihin”, Heikki Silvennoinen puolestaan kommentoi.

Tiedotteessa mainitaan myös, että aikaisemmista tiedoista poiketen SF-perheeseen lukeutuva Eero Raittinen on sairastumisen takia joutunut jättäytymään pois kiertueelta. Raittinen vakuuttaa kuitenkin olevansa hengessä mukana.

Konserttiaikataulu:
24.3. Logomo, Turku: SF-Blues & Jukka Gustavson, Ile Kallio ja Noora Louhimo
25.3. Kulttuuritalo, Helsinki: SF-Blues & Jukka Gustavson, Ile Kallio, Noora Louhimo ja Honey B Family
26.3. Virkistyshotelli Yyteri, Pori: SF-Blues & Jukka Gustavson, Ile Kallio ja Noora Louhimo + support: Rosebud
31.3. Mikaeli, Mikkeli: SF-Blues & Jukka Gustavson
1.4. Hyvinkääsali: SF-Blues & Jukka Gustavson
2.4. Sammiosali, Lahti: SF-Blues & Jo’ Buddy & Down Home King
6.4. Tampere-talo: SF-Blues & Jukka Gustavson, Ile Kallio ja Noora Louhimo
8.4. Forssan työväentalo, musiikkisali: SF-Blues & Jukka Gustavson
9.4. Pato-klubin areena, Kuusankoski-Kouvola: SF-Blues & Jukka Gustavson

Lisää luettavaa