Helsingin Kaisaniemessä nähdään ensi kesänä uusi musiikkitapahtuma, lavalla eturivin suomalaisbändejä

Stam1na.

Niin se vain festarikesä 2021 kuumenee kaikista koronamurheista huolimatta! Tiedote kertoo, että Helsingin Kaisaniemessä juhlitaan ensi kesänä Kaisa Rocks -tapahtuman merkeissä. Kolmipäiväinen festivaali vietetään 12.–14. elokuuta.

Tapahtuman musiikillinen anti luottaa kotimaiseen osaamiseen. Lavalle kapuavat Eppu Normaali, Anssi Kela, Arttu Wiskari, Battle Beast, Turmion Kätilöt, Stam1na, Popeda, Klamydia sekä Vesterinen Yhtyeineen. Perinteikkään suomirockin ja metallimöykän merkeissä siis edetään.

Tapahtuma syntyi promoottori Niksu Väistön ideasta, ja sen tuottaminen on jo aloitettu. Järjestäjä Live Nation lupaa seurata tarkasti viranomaisohjeistuksia, mitä ne nyt tuohon aikaan mahtavat ollakaan.

”On hienoa päästä tekemään Helsinkiin aivan uutta ulkoilmatapahtumaa! Elokuinen viikonloppu Kaisaniemessä tulee olemaan täynnä kotimaisten huippuartistien esiintymisiä – ja niitä on varmasti odotettukin”, Niksu Väistö kirjoittaa tiedotteessa.

Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa, että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. Käytännön järjestelyistä päivitetään infoa sitten aikanaan tänne.

Kaisa Rocksin yhden päivän liput maksavat 49 euroa, kolme päivää voi juhlia 109 eurolla. Jos liput ostaa tämän vuoden puolella, hinta on vähän pienempi. Ennakkomyynnin hoitaa Ticketmaster.