”Hengailisimme ja heittäisimme ylävitosia” – Fani haluaa ostaa Dave Grohlin ja kerää siihen rahaa joukkorahoituskampanjalla

Asia kunnossa.

Abilenessa, Teksasissa asuva Frank Pain (tai ainakin sillä nimellä esittäytyvä mies) väittää olevansa Foo Fighters -nokkamies Dave Grohlin suurin fani. Hänen suurin haaveensa on ostaa Grohl itselleen. Tietysti. Mutta Painilta ei sellaiseen rahaa löydy omasta takaa. Joten mikä avuksi?

No tietysti joukkorahoituskampanja internetissä!

Frank Painin tavoitteena on kerätä 35 tuhatta dollaria. Vaikkei hän olekaan 100% varma, riittääkö se summa Grohlin ostamiseen.

– Hitto, enhän minä edes tiedä onko laillista ylipäänsä ostaa toista ihmistä ilman, että päätyy jonkin tv-ohjelman erikoisjaksoon. Mutta yrittänyttä ei laiteta, Pain toteaa kampanjasivullaan.

– Jos toisen ihmisen ostaminen osoittautuu laittomaksi tai herra Grohl ei ole suostuvainen kauppaan, niin käytän keräämäni rahat kaljaan. Koska Dave vaikuttaa kaverilta, joka haluaisi minun juovan kaljaa.

Mitä Pain sitten tekisi Grohlille?

– Voisimme vain hengailla ja heitellä ylävitosia ja sellaista. Hitto, ehkä halaisin häntä veljellisesti kerran tai pari.

Tätä kirjoittaessa kampanja on ollut voimassa päivän ja 35 ihmistä on lahjoittanut Frank Painille yhteensä 413 dollaria.Pain lupaa lähettää kaikille lahjoittajille ”siistin tekstiviestin täynnä käsittämättömiä hymiöitä ja emojeita”.

Eräskin avokätinen lahjoittaja on osallistunut kampanjaan sadalla dollarilla.

– Muista lähettää selfie sinusta ja Grohlista. Tai sinusta ja kaljasta! Lahjoittaja lähettää terveisiä Painille.