Herra Ylppö&Ihmiset studioon, uutta AHOLAlta ja Iconcrashilta

Herra Ylppö & Ihmiset on uppoutunut helsinkiläisen Inkfish-studion uumeniin tuottaja Rauli "Rake" Eskolinin kanssa. Alkuvuodesta ilmestyvän albumin otsikko on Mies ja Nainen. Pitkäsoiton ensimmäinen single Mies murtuu julkaistaan jo lokakuussa.

– Kyseessä on urani ensimmäinen teemalevy. Materiaali on melodisempaa kuin aiemmin. Ja lähempänä maata, Herra Ylppö sanoo.

Studiopäiväkirja löytyy täältä. Soundin kesänumeron mittava Ylppö-juttu on puolestaan luettavissa täällä.

Teräsbetonista tutun Jarkko Aholan tuore yhtye AHOLA on puolestaan julkaissut Livin’ The Dream -kappaleensa. Mm. Helsingin On The Rocksissa taltioidua kuvamateriaalia (ja musiikkia) täällä.

Ei-niin-yllättäen Teräsbetoni jää samalla tauolle. Yhtye tiedottaa:

"Teräsbetoni on toiminut aktiivisesti nyt hieman yli seitsemän vuotta. Vaikka lyhyitä taukoja onkin pidetty, on bändin seuraavat vaiheet ja suunnitelmat aina kolkutelleet takaraivossa. Nyt laskemme aseet käsistämme pidemmäksi aikaa ja hengähdämme niin pitkään kuin oikealta tuntuu. Me emme hajota tätä hienoa ja omaa paikkaansa ottanutta bändiä, vaan saatamme oikean tilaisuuden tullen nousta lavallekin. Normaalia toimintaa tai uutta musiikkia ei kannata kuitenkaan hetkeen odottaa.

Näihin ensimmäisiin seitsemään vuoteen mahtuu paljon. Järisyttävä uran alku, satoja keikkoja, neljä hienoa levyä, metallialbumi-Emma, Euroviisut, pari levy-yhtiötä ja ohjelmatoimistoakin – sekä lukemattomia musiikkimme ystäviä."

Jaani Peuhun johtaman Iconcrashin uuden Stockholm-videon voi taas tutkia täällä. Tarttuva kappale on lohkaistu 14. syyskuuta ilmestyvältä Inkeroinen-albumilta.

Iconcrash on myös allekirjoittanut managerisopimuksen amerikkalais-englantilaisen LUX Development & Management / Singerman Entertainment -manageritiimin kanssa. Toimiston muita artisteja ovat muun muassa Motörhead ja Anthrax