”Hoida elämäsi kuntoon” – Yhdysvaltalainen metallibändi hajosi kitaristin heroiiniongelman vuoksi, väittää ex-jäsen

Tuskassakin vierailleen The Facelessin erouutisen jälkipyykki on varsin likaista.
23.3.2018 12:36

Uutisoimme aiemmin kuluvalla viikolla amerikkalaisen äärimetalliyhtye The Facelessin hajonneen totaalisesti liitoksistaan. Yhtyeen laulaja, kitaristi ja rumpali lähtivät kukin kävelemään jättäen kitaristin ja ainoan alkuperäisjäsenen Michael Keenen yksin kantamaan bändin lippua eteenpäin.

Yhtyeen jäsenet ovat hajoamisilmoituksen jälkeen pesseet jälkipyykkiä sosiaalisessa mediassa kukin tahollaan ja näyttäisi siltä, ettei tästä(kään) tapahtumaketjusta puutu draamaa. Keene julkaisi Instagram-tilillään päivityksen, jossa tämä totesi muiden jäsenten eron tekevän vain hyvää bändille ja lisäsi olevan ”ihme, että seison vielä omilla jaloillani”. Ex-kitaristi Justin McKinney kuitenki kommentoi miehen julistusta nauraen ja todeten Keenen päihdeongelmien olevan syy muiden eroamiseen.

”Taas vierität kaiken syyn muiden niskaan. Sinä varastit rahaa bändiltä ja faneilta. Et kertonut faneille, ettet voi soittaa kitaraa, koska sinulla on heroiiniriippuvuus etkä koskaan treenaa. Myit yhtyeen soittokamoja varastotiloista, jonka vuokraan tarkoitetut rahatkin käytit heroiiniin. Myöhästelit lennoilta, koska olit niin kamoissa”, McKinney lataa sittemmin poistetussa viestissään, jonka Loudwire ehti napata talteen.

”Joopa joo, mehän tässä tosiaan petimme sinut. Hoida elämäsi kuntoon ja ota vastuu paskamaisista teoistasi.”

https://www.instagram.com/p/Bgm0uLmHt28/

Lisää luettavaa