Huhu kertoo, että Mike Portnoylla on tekeillään projekti, joka kiinnostaa satavarmasti vanhan Dream Theaterin ystäviä

21.3.2017 23:47

Rumpali Mike Portnoy erosi musiikkimaailman ällistykseksi Dream Theaterista vuonna 2010, ja aina siitä asti rumpalisuuruus on hakenut paikkaansa bändikentällä. Ensin hän oli mukana Avenged Sevenfoldin matkassa, mutta se ei kestänyt kauaa, ja myöhemmin hän on soittanut niin Adrenaline Mobin, Twisted Sisterin, Bigelfin kuin The Winery Dogsin kiertueilla tai levyillä. Ja uutta projektia pukkaa.

Miehen uusimmasta ”superkokoonpanosta” saattaa kehkeytyä keskivertoa kiinnostavampi tapaus, sillä Blabbermouth raportoi huhusta, jonka mukaan yhtyeessä olisi mukana… Dream Theaterin alkuaikojen kosketinsoittaja Derek Sherinian! Portoy on ilmeisesti poistanut Facebook-tililtään yleisön kommentteja, joissa epäillään kaksikon työskentelevän jälleen yhdessä, ja sehän on epäilyttävää kuin mikä. Toistaiseksi Portnoy on pysynyt visusti vaiti sen suhteen, keitä projektissa on mukana.

Lisäksi huhu kertoo, että Guns N’ Rosesin 2000-luvun alun kokoonpanossa vaikuttanut kitaristi Ron ”Bumblefoot” Thal olisi mukana. Siinäpä olisikin lahjakkuutta riittävästi yhteen bändiin – ainakin noin teoriassa. Jäämme odottamaan lisätietoja.

Lisää luettavaa