Huhuja liikkuu: kuullaanko pian Beatlesin ja Rolling Stonesin tähtiä samalla levyllä?

22.2.2023 09:43

Tämä olisi vallan hauska kuvio, mikäli Varietyn kuulemat tiedät pitävät kutinsa. Nyt nimittäin on mahdollista, että itse Paul McCartney vierailee bassokitaroineen Rolling Stonesin tulevalla levyllä. Eikä siinä vielä kaikki, vaan myös Ringo Starr saattaa olla mukana kuvioissa. Siinä olisi sitten niin tiivis Beatles–Rollarit–yhteistyö kuin nykypäivänä on mahdollista!

Variety tyytyy kertomaan saamansa tiedon lähteeksi ”useat eri tahot” Rollareiden ympäriltä. Sen verran tiedetään varmasti, että Rolling Stones on äänittänyt viime aikoina uutta musiikkia, ja sessioissa on tiettävästi ollut mukana vuonna 2021 tuottaja-Grammyn napannyt Andrew Watt. McCartney puolestaan vihjaisi verkkosivuillaan viime joulukuussa työskennelleensä hiljattain samaisen Wattin kanssa. McCartneyn, Starrin, Rollareiden tai Wattin edustajat eivät ole vastanneet Varietyn yhteydenottoihin.

Olisihan tuo hienoa saada vanhat herrat saman biisin kimppuun! Rollareiden edellisestä ikiomasta studioalbumista onkin kulunut aikaa, A Bigger Bang julkaistiin vuonna 2005 ja sitä on seurannut vain Blue & Lonesome -coverlevy (2016). Beatles ja Rolling Stones ovat aikaisemmin tehneet musiikillista yhteistyötä vain ohimennen: Paul McCartney ja John Lennon lauloivat taustoja Rollareiden We Love You -singlellä (1967), ja vuonna 1968 John Lennon oli mukana Rolling Stonesin Rock and Roll Circus -projektissa.

Lisää luettavaa