Huhut pitivät paikkansa: vakavia terveysongelmia vastaan kamppaileva Mick Mars jää sivuun Mötley Crüen kiertueelta

27.10.2022 08:58

Mick Marsin terveydentila on ollut viime aikoina monenmoisten huhujen aiheena. Mötley Crüen kitaristi on kärsinyt jo vuosikymmenet selkärankareumasta, joka on huomattavan tuskallinen ja vaikea reumasairaus, ja kun mies on varttunut jo 71 vuoden ikään, alkaa liikkuminen olla hankalaa. Niinpä kun Mötley ilmoitti lähtevänsä ensi vuonna Euroopan-kiertueelle Def Leppardin kanssa, nousi kysymyksiä siitä, miten Mars selviytyy urakasta.

Nyt kitaristi ilmoittaa ykskantaan, ettei kiertue hänen osaltaan toteudu. Varietylle antamassaan lausunnossa Mick kertoo, että hän pysyy edelleen Mötley Crüen jäsenenä, mutta rundaaminen saa jäädä.

”Mick Mars, heavy metal -yhtye Mötley Crüen perustajajäsen ja kitaristi 41 vuoden ajalta, ilmoittaa jääväsä pois yhtyeen kiertueilta tuskallisen selkärankareuman vuoksi. Mick jatkaa edelleen yhtyeen jäsenenä, mutta ei pysty enää selviytymään kiertueiden haasteista. Selkärankareuma on äärimmäisen tuskallinen, lamauttava ja rappeuttava sairaus, joka vaurioittaa selkärankaa”, tiedotteessa kerrotaan.

Sitä tietoa jäädään sitten odottamaan, kuka kitaristi nousee Mickin tilalle. John 5 on ollut joissain huhuissa mukana kuvioissa. Suomeen Mötley Crüe on saapumassa ensi kesäkuussa, kun bändi konsertoi Hyvinkään Rockfestissä. Festivaali järjestetään 8.–10.6.2023.

Lisää luettavaa