Huippuharvinaisesta Eero ja Jussi & The Boys -levystä tulossa uusintapainos – Bonuslevy kokoaa yhteen tuotteliaan bändin singlet

Vuonna 1965 julkaistu Numero 1 oli maamme ensimmäisiä pitkäsoittoja.
13.3.2019 13:13

Svart Records julkaisee Eero, Jussi & The Boys -yhtyeen esikoisalbumista laajennetun vinyyliuusintapainoksen. Yhteistyössä Eeron ja Jussin kanssa julkaistavan uusintapainoksen bonuksena julkaistaan lisäksi Eero ja Jussi & The Boys Singlet 1964–1965, jolle on koostettu tuotteliaan kokoonpanon singletuotanto vuosilta 1964 ja 1965.

Vuonna 1965 julkaistu Numero 1 oli maamme ensimmäisiä pitkäsoittoja ja se äänitettiin aikaan, jolloin single oli vielä hallitseva formaatti. Varhaisesta julkaisuajankohdastaan ja pienestä painoksestaan johtuen albumista on tullut yksi vaikeimmin löydettäviä suomalaisen popmusiikin keräilykohteita. Levystä julkaistaan nyt 500 kappaleen painos, josta 150 kappaleen erä valkoisella vinyylillä, joka myydään helsinkiläisen Rolling Recordsin kautta.

”On paljon ihmisiä, joiden mielestä rautalankamusiikki on aina huonoa, mutta tämän levyn jälkeen tällaisia ihmisiä on paljon vähemmän!” toteaa alkuperäisen albumin saatesanat kirjoittanut Markku Veijalainen.

Lisää luettavaa