Huomio, kaikki Rammsteinin ystävät! Viikonlopun keikoille vapautui lisää lippuja myyntiin

26.5.2023 14:38

Mikäli haluat päästä Rammsteinin keikoille tänä viikonloppuna mutta liput jäivät aikanaan saamatta, niin ei hätää! Myyntiin on vapautunut vielä erä lippuja. Kun orkesterin keikkaspektaakkelin tuotannolliset kuviot saatiin selville, kävi ilmi, että vielä olisi tilaa muutamille katsojille. Vieraile siis Lippupisteessä, mikäli alkoi kiinnostaa!
.
Samalla muistutetaan erinäisistä käytännön asioita, mitä viikonloppuna kannattaa pitää mielessä. Kun sekä lauantaina että sunnuntaina on Olympiastadionilla sellaiset 40 000 katsojaa, on syytä ottaa erinäiset käytännön asiat huomioon, jotta illat sujuisivat mahdollisimman jouhevasti. Siis tällaiset:
.
1. Saavuthan viimeistään 2 h ennen keikan alkua, sillä porteilla voi olla ruuhkaa.
2. Olethan lukenut ohjeet nimetystä lipusta täältä.
*Muistathan, että mikäli tilauksellasi on useampia lippuja, kaikkien seurueeseen kuuluvien tulee saapua konserttiin samanaikaisesti yhdessä tilaajan kanssa.
3. Huomioithan, että porteilla a) suoritetaan turvatarkastus, b) katsotaan henkilöllisyystodistus sekä c) luetaan liput, joten olethan valmistautunut saapuessasi porteille ja otathan lipun sekä henkilöllisyystodistuksen esille. Suosittelemme lataamaan pdf-lipun hyvissä ajoin ennen tapahtumaa, mikäli haluat näyttää sen mobiililaitteelta.
4. Käythän läpi tarkasti ohjeet, mistä portista lipullasi tulee saapua stadionille. Feuerzone-lipulla sisäänkäynti vain Maratonportista (Marathon Gate).
5. Huomioithan, että lipulla pääsee sisään vain kerran.
6. Permantolippulaiset saavat rannekkeen lipuntarkastuksen yhteydessä. Rannekkeella pystyt poistumaan permannolta, mutta ranneke ei oikeuta poistumaan ja palaamaan takaisin stadionille. Feuerzone-alueelle oikeuttavan rannekkeen saat lipuntarkastuksen yhteydessä. Rannekkeella pystyt poistumaan Feuerzone-alueelta, mutta ranneke ei oikeuta poistumaan ja palaamaan takaisin stadionille.
7. Käythän läpi kielletyt esineet ja asiat listauksen.
8. Tapahtuman aluekartan löydät täältä täältä.
9. Varaathan mukaasi malttia ja valmistaudut jonotukseen, tervetuloa konserttiin!
10. Aikataulu: klo 17 avataan portit konserttialueelle ja aloitetaan turvatarkastukset. Ravintolat ja myyntipisteet aukeavat. Jonotus on sallittua klo 13 lähtien. Arvioidut soittoajat: klo 20.00 Abélard, klo 21.00 Rammstein.

Lisää luettavaa