Huomionarvoisia uutisia Meshuggah-leiristä: vaikka keikat ovatkin jäissä pidemmän aikaa, uutta musiikkia on luvassa

Muiden artistien tavoin ruotsalainen metal -jyrä Meshuggah on joutunut raivaamaan keikkakalenterinsa tyhjäksi maailmalla riehuvan koronaviruspandemian vuoksi.

Yhtye ilmoittaa sosiaalisessa mediassa julkaisemassaan tiedotteessa, että aikataulutusongelmien vuoksi tilanne tulee pysymään samanlaisena myös ensi kesänä.

”Koska jotkut festivaalit ovat siirtyneet täysin eri viikonlopuille vuonna 2021, totesimme että on logistisesti mahdotonta lähteä ensi kesänä kiertueelle”, yhtye kirjoittaa. Laakereillaan orkesteri ei kuitenkaan ole jäämässä lepäilemään.

”Toinen merkittävä syy sille, ettemme aio kiertää kesällä 2021, on se, että koronarajoitukset ovat vaikuttaneet myös Meshuggahin seuraavan studiolevyn työstön etenemiseen se verran paljon, että meidän täytyy pitää kesä 2021 vapaana sen viimeistelemiseksi”, yhtye jatkaa. ”Meshuggah ja taustavoimat esittävät pahoittelunsa kaikille faneille ja promoottoreille, joita tämä asia koskee. Tästä on kuitenkin löydettävissä jotain hyvääkin: uusi Meshuggah-albumi on tulossa pian…”

Orkesterin edellinen, The Violent Sleep of Reason -nimeä kantanut kokopitkä ilmestyi vuonna 2016.

As previously communicated our intent was to keep our commitment to all festivals and shows planned for summer 2020,…

Julkaissut Meshuggah Tiistaina 21. heinäkuuta 2020