Huonoja uutisia: Ozzyn ja Ian Gillanin bändeissä soittanut Bernie Tormé on ”äärimmäisen sairas”

Bernie Torme vuonna 2013.
AOP

Taas kantautuu synkkiä uutisia maailmalta. Blabbermouth uutisoi, että Randy Rhoadsin kenkiin Ozzy Osbournen yhtyeessä vuonna 1982 astunut Bernie Tormé ja joutunut sairaalahoitoon keuhkokuumeen vuoksi. 66-vuotiaan irlantilaiskitaristin tilanne on mitä ilmeisimmin vakava, koska miehen Facebook-sivuilla kerrotaan muusikon olevan ”äärimmäisen sairas” ja tehohoidossa.

Tormé ansaitsi kannuksensa Ian Gillanin sooloyhtyeessä vuosina 1979–81. Hän julkaisi Gillanin kanssa neljä levyä. Tästä kokoonpanosta erottuaan Tormé liityi Ozzy Osbournen yhtyeesseen paikkaamaan lento-onnettomuudessa kuollutta Randy Rhoadsia. Pesti Osbournen yhtyeessä kesti kuitenkin vain muutaman keikan ajan, kun Tormén bluesahtava tyyli ei sopinut Ozzyn kappaleisiin. Tormé on julkaissut pitkän rivin levyjä myös soolona, ja hänen viimeisin albuminsa Shadowland ilmestyi viime vuonna.

Toivotaan, että mies selviää koettelemuksestaan. Tilannetta seurannee tiiviisti myös muuan Zakk Wylde, joka on aikaisemmin kuvaillut Torméta ”sankarikseen”. Pikaista paranemista!