Hurjassa nosteessa olevan Fever 333:n ainoaksi jäseneksi jäänyt laulaja kommentoi muiden jäsenten eroa

Jason Aalon Butler vakuuttaa, ettei yhtyeen tarina pääty tähän.
6.10.2022 12:19

Hurjassa nosteessa oleva räppiä, metallia ja hardcore punkia sekoitteleva Fever 333 -trio pudotti pari päivää sitten uutispommin, kun kaksi kolmesta bändin jäsenestä – kitaristi Stephen Harrison ja rumpali Aric Improta – ilmoittivat eroavansa. Kaksikko kertoi lähdön syyksi musiikilliset erimielisyydet sekä yhtyeen sisällä vallinneen huono ilmapiirin.

”Aric ja minä olemme päättäneet jättää Fever 333:n. En mene tässä yksityiskohtiin, mutta bändissä voitiin aika huonosti. Eivätkä luovat erimielisyydet jättäneet minulle juuri valinnanvaraa”, Harrison kommentoi Instagram-julkaisussaan.

Nyt bändin ainoaksi jäseneksi jäänyt laulaja Jason Aalon Butler on julkaissut bändin some-kanavissa oman kommenttinsa aiheesta. Butler vakuuttaa, että bändi tulee vielä jatkamaan.

”Haluan kiittää Aricia ja Stepheniä ajastaan tämän projektin parissa – enkä tee sitä, koska tuntuu että asiaa pitää kommentoida, vaan koska tarkoitan sitä. Jaoimme uskomattomia kokemuksia yhdessä viimeisten vuosien aikana ja tulen olemaan siitä ikuisesti kiitollinen”, Butler aloittaa viestinsä.

”Pistin tämän projektin alulle täyttääkseni sen tyhjiön musiikissa ja kulttuurissa, jonka halusin aina tulevan täytetyksi ja tiesin, että on monia kaltaisiani, jotka myös haluavat kokea sen. Edustaminen ja asioiden ajaminen lavalla ja taiteen kautta on minulle ehdottoman tärkeää. Vannoin itselleni, etten tulisi tekemään sen vision edessä kompromisseja ja sitä lupausta aion myös kunnioittaa.”

”Fever 333:n ensimmäinen aikakausi oli uskomaton monella tapaa ja odotan innolla, että pääsen esittelemään teille seuraavan aikakauden. Nähdään pian.”

Butler, Harrison ja Improta perustivat Fever 333:n vuonna 2017. Yhtye julkais debyytti-ep:nsä Made an American vuonna 2018. Levyn nimikappale toi yhtyeelle Grammy-ehdokkuuden vuoden metalliesitys -kategoriassa. Vuonna 2019 julkaistu debyyttipitkäsoitto Strength in Numb333rs sai osakseen runsaasti ylistäviä arvioita ja se nimettiin mukaan myös useiden medioiden vuoden parhaat levyt -listoille.

Yhtye on saanut myös paljon ylistystä keikoistaan niin yleisöltä, kriitikoilta kuin myös kollegoilta. Bändin live-esiintymisiä ovat ylistäneet muun muassa Lamb of Godin Randy Blythe sekä Bring Me the Horizonin Oli Sykes. Suomessa yhtyeen otteita nähtiin viime kesänä Rockfestissä.

https://www.instagram.com/p/CjTRq0eJMc8/

Lisää luettavaa